Hoe snel bezorgt kaartje2go zijn uitnodigingen?

Een veelgestelde vraag is “hoe snel bezorgt kaartje2go zijn uitnodigingen?”. Als je een kaart verstuurt als uitnodiging, is het natuurlijk belangrijk dat je er zeker van bent dat deze wordt bezorgd op het moment waarop jij dat wilt. Kaartje2go vertelt je daarom in dit bericht alles over onze bezorging.

Vóór 8 uur besteld..

Bij ons geldt altijd de simpele regel: vóór 20:00 uur besteld en betaald – dezelfde dag nog verzonden. De rest van de bezorging gaat uiteraard via PostNL. De postorganisatie bezorgt de kaart doorgaans de volgende dag al. Natuurlijk kunnen wij dit niet 100 procent garanderen. het hangt natuurlijk ook af van hoe druk PostNl het heeft. Wel is een zekerheid dat de service van kaartje2go hypersnel is.

Uitzonderingen op de regel

Doe je je bestelling in het weekend, dan gelden er andere regels. Je kaartje wordt dan op maanden (de eerste werkdag) aangeboden aan PostNL. Verstuur je een kaartje naar een adres in het buitenland, dan geldt doorgaans helaas wel een langere verzendtijd. Wij werken met Priority, waardoor kaarten naar het buitenland op een zo snel mogelijke manier worden verstuurd.

Heb je meer vragen? Je kunt ons altijd bereiken via info@kaartje2go.nl.
Uitnodigingskaart maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een uitnodigingskaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je uitnodigingskaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je uitnodigingskaart