Grappige verjaardagsuitnodiging 35 jaar

Ben je op zoek naar een originele verjaardagsuitnodiging om mensen uit te nodigen voor je 35-jarig verjaardagsfeest? Wat dacht je dan van dit kaartje van kaartje2go? Het is een humoristische kaart waarmee je vrienden en familieleden positief zult verrassen!

Feestgangers gezocht

Op de voorkant van je kaartje zie je een oproep staan met ‘gezocht: feestgangers’ met daaronder de informatie, zoals de plaats, de datum, tijd en wie er jarig is. De onderste twee woorden maken het echter erg grappig: ‘beloning: taart’. Alsof het gaat om een opsporing, zullen we maar zeggen. Een opsporing naar gezellige feestgangers, welteverstaan.

Verjaardag 35 jaar

Wil jij jouw vrienden op een geestige manier uitnodigen voor een feestje ter ere van de 35-jarige verjaardag? Dat kun je gemakkelijk en snel doen door dit kaartje te maken. Wil je je eigen wenskaart op een speciale manier maken? Klik dan op de afbeelding, zodat je direct in het “maak”scherm terecht komt! Tot slot hebben we hier nog een leuke tekst voor je voor op de binnenkant van je kaart. Maak er een fijne dag van!
Uitnodigingskaart maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een uitnodigingskaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je uitnodigingskaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je uitnodigingskaart