Klanten versturen graag verjaardagsuitnodigingen

Klanten van kaartje2go versturen graag de uitnodigingen voor hun (verjaardags)feesten via kaartje2go.nl. Dat blijkt maar weer eens uit de vele tevreden reacties die binnen zijn gekomen bij kaartje2go.

“Beste oplossing ever”

Bij kaartje2go krijgen we vaak reacties binnen van tevreden klanten. Ze vertellen ons dat ze blij zijn met de uitnodigingen voor hun (verjaardags)feesten. Iedereen formuleert het weer anders. De één is te spreken over de ‘handige service’ en de ander bedankt ons voor de ‘mooie kwaliteit’ van de kaartjes. Gerry doet er nog een schepje bovenop. Ze noemt kaartje2go zelf ‘de beste oplossing ever’. Dat is natuurlijk een prachtcompliment, waarvoor we haar bedanken.

“Dit is de beste oplossing EVER!!! Dat is het laatste dat ik verwachtte. Ik ga jullie zeker aanbevelen bij al mijn vrienden. Ik trouw binnenkort met een Amerikaanse, dus ik heb alle uitnodigingen dubbel nodig. Ik ben zelf zo enthousiast dat ik inmiddels ook onze Nederlandse trouwaankondiging bij jullie heb besteld! Wij zijn echt superblij! Waanzinnig bedankt voor deze service!”

“Superleuke uitnodigingen”

En de postbodes in Nederland doen hun werk zeker goed. Althans, in ieder geval voor Sandra! Ze schrijft ons dat ze haar kaarten weer heeft ontvangen en ze weer tevreden is. Tot de volgende keer, Sandra!

“Gelukkig heeft de postbode vandaag ons huis gevonden en hebben wij de superleuke uitnodigingen mogen ontvangen!!! Bedankt weer, tot de volgende keer!”

Meer lezen? Kijk dan eens hier voor meer leuke reacties.
Uitnodigingskaart maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een uitnodigingskaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je uitnodigingskaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je uitnodigingskaart