Verjaardagsfeest met High Tea

Een leuke manier voor het vieren van een verjaardagsfeest is het organiseren van een High Tea. Bij kaartje2go kun je speciale uitnodigingen maken die bedoelt zijn voor een High Tea.

High Tea organiseren

Een High Tea organiseren hoeft geen groot werk te zijn. Om te beginnen reserveer je een ruimte, waar de High tea gehouden kan worden. Heb je een geschikte plek gevonden voor je verjaardagsfeest? Nodig dan je vrienden en familie uit. En hoe kun je dat het leukst doen? Met een speciale uitnodiging!

High Tea uitnodigingen versturen

En bij kaartje2go kun je online de leukste uitnodigingen maken voor allerlei soorten gelegenheden. Zo ook voor een High Tea. Bekijk eens de collectie High Tea uitnodigingen. Als je een leuke kaart hebt gevonden, dan kun je deze zelf maken. Je voegt je eigen tekst, figuurtjes en kader toe. Vervolgens doet kaartje2go de kaartjes voor je op de post.

Duizenden mensen gingen je al voor en kaartje2go kwam als beste uit de testen van Kassa! en De Consumentenbond. Nu is het aan jou om originele uitnodigingen te maken. Heel veel plezier gewenst!
Uitnodigingskaart maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een uitnodigingskaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je uitnodigingskaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je uitnodigingskaart