Tips voor een Sweet 16-feest (deel 1)

Wordt je kind 16 jaar en zoek je naar leuke tips voor een heus Sweet 16-feest? Kaartje2go helpt je graag op weg met een aantal handige tips: deel 1.

Aantrekkelijke uitnodigingen Wat voor een tienerfeest belangrijk is, is dat er veel mensen komen en dat de mensen die je uitnodigt ook daadwerkelijk op je feest komen. Zorg er daarom als eerste voor dat je stoere uitnodigingen verstuurt. Een uitnodiging is immers het visitekaartje voor jouw feestje.

Meer tips Daarnaast hebben we nog een aantal tips voor het echte feest. Mensen van 16 hoeven niet meer zo nodig vermaakt te worden. Ze houden elkaar wel bezig met van alles. Kinderen van 16 zijn over het algemeen op een leeftijd dat ze geen film meer nodig hebben voor een goed feest.

Gekke spelletjes Wat wel leuk is, is om te zorgen dat er een gek spelletje is, zoals een Wii of iets dergelijks, zodat mocht men zich even gaan vervelen, ze en spel kunnen spelen op de spelcomputer. Waarschijnlijk zal het niet nodig zijn, maar het is goed om iets voor de hand te houden.

Wat voor muziek? Zorg er daarnaast voor dat er leuke muziek gedraaid wordt. Wat voor muziek er gedraaid wordt is afhankelijk van het soort mensen dat er komen. Kinderen van 16 zitten verspreid over enorm veel subculturen, die vaak gelinkt zijn aan muziekale stromingen. Waar de ene groep vrienden graag een top 40-cd aan heeft staan, luistert een andere groep weer liever een plaat van The White Stripes. De muziek kun je het beste aan je kind zelf over laten.

Binnenkort.. deel 2!
Uitnodigingskaart maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een uitnodigingskaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je uitnodigingskaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je uitnodigingskaart