Tips voor een Sweet 16-feest (deel 2)

Wordt je kind 16 jaar en zoek je naar leuke tips voor een heus Sweet 16-feest? Kaartje2go helpt je graag op weg met een aantal handige tips: deel 2.

DJ? Muziek is voor ieder feest van belang. Daar hoef je geen tiener voor te zijn. Iedereen weet dat je met muziek de stemming altijd kunt verbeteren of versterken. Mensen gaan graag los op muziek. Afijn, je begrijpt het. Denk dus goed na over de muziek. Misschien is het wel leuk om een dj langs te laten komen. Ken je toevallig iemand die dj kan spelen of kent je kind zo iemand? Het maakt je feestje alleen maar specialer.

Eten en drinken Zorg voor hapjes en drankjes. Natuurlijk is het niet verstandig om enorm grote hoeveelheden drank in te slaan voor feestjes met 16-jarigen, maar voor iedereen een enkel biertje is natuurlijk ook niet nodig. Denk goed na over de hoeveelheid drank: wat vind je verantwoord? 16-jarigen zijn over het algemeen daarnaast nog geen culinaire fijnproevers, dus een aantal zakken chips voldoet meestal wel. Toch is het leuk om nog voor iets extra’s te zorgen qua eten. Popcorn in plaats van een paar zakken chips kan een leuke afwisseling zijn. Nootjes zijn leuk en ook toastjes gaan er ongetwijfeld goed in.

Zelfstandigheid En tot slot: zorg er voor dat je zelf als ouders niet aanwezig bent, want feestjes van kinderen van 16 worden leuker wanneer de kinderen het zelf moeten regelen. De kinderen willen wat zelfstandigheid. Gouden tip hierbij is wel dat je duidelijke afspraken moet maken met je kind, zodat zaken niet uit de hand lopen. Heel veel plezier met de voorbereiding voor een heel speciaal feestje!
Uitnodigingskaart maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een uitnodigingskaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je uitnodigingskaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je uitnodigingskaart