Tips voor een 30 jaar-feestje!

Als je 30 wordt, dan wil je je verjaardag waarschijnlijk uitbundig vieren. Wij zien veel kaarten voorbij komen met uitnodigingen voor grootse feesten van mensen die 30 worden. Wat zijn de tips van kaartje2go?

De ’30’ bereiken is iets bijzonders. Het eind van je 20’er-jaren en het begin van iets nieuws. Je bent nu echt volwassen en de wereld lacht je toe. Dit moet je vieren met een groots feest! Kaartje2go geeft je hieronder twee leuke feesttips.

Tip 1: barbecue

Je kunt er voor kiezen om een grote barbecue te houden. Dit wordt veel gedaan onder 30-jarigen. het weer moet dit echter wel toelaten, dus hou er rekening mee dat het ook in de zomer slecht weer kan zijn. Zorg dan voor een groot tentzeil of verzin een andere manier om je feest te houden.

Tip 2: discofeest

Wat we ook vaak voorbij zien komen is een groots discofeest. Dat je tot de volwassenen behoort, betekent niet dat je je altijd even volwassen hoeft te gedragen. Er mag gedanst worden op de meest foute discoplaten, zolang jullie maar een onvergetelijke avond hebben.

Kijk voor meer handige feesttips op deze pagina.
Uitnodigingskaart maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een uitnodigingskaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je uitnodigingskaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je uitnodigingskaart