Originele verjaardagskaart 35 jaar

Jarig zijn is altijd iets speciaals en dit mag dan ook gevierd worden! Kaartje2go heeft veel verjaardagskaarten in het assortiment opgenomen, waaronder deze originele verjaardagskaart voor een man die 35 jaar wordt.

 

Verjaardagskaart met ruiten

Het ontwerp van de verjaardagskaart maakt gebruik van ruiten, waardoor het een modern, hip imago krijgt. Wil je deze kaart ook maken, maar word je geen 35 jaar? Dat is geen enkel probleem! Je kunt bij de kaarten van kaartje2go namelijk alle teksten, figuurtjes en foto’s wijzigen. Uiteraard verwijder je de ook de voorbeeldfoto en verplaats je deze door je eigen foto. Zo maak je er een unieke kaart van! Maak je kaartje hier.

Uitnodigingen van YVON

Het is één van de leuke verjaardagsuitnodigingen in het assortiment van kaartje2go die is gemaakt door onze gewaardeerde ontwerper YVON, oftewel Yvonne Windhorst-Maaskant. Deze ontwerper werkt meer met ruiten en stempels, wat vaak originele uitkomsten heeft op de kaartjes. Bekijk eens meer kaarten van YVON, want misschien zitten er wel meer uitnodigingontwerpen bij die je aanspreken. Je bekijkt YVON-kaarten door op de link te klikken. Kijk daarnaast hier voor een leuke tekst op je uitnodiging.
Uitnodigingskaart maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een uitnodigingskaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je uitnodigingskaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je uitnodigingskaart