Spetterende tekst voor uitnodiging kinderfeestje

Een kinderfeestje is iets speciaals; je kind kijkt er al weken, soms zelf maanden naar uit. De beste voorbereiding is dan ook zeer aan te raden. En waar begint die voorbereiding? Juist, bij het versturen van originele uitnodigingen met een spetterende tekst!

Originele uitnodigingen

Uitnodigingen maken doe je bij kaartje2go! Wij hebben namelijk een breed assortiment voor je met de leukste uitnodigingen voor een kinderfeestje. Daarnaast kun je er bij ons voor kiezen om een fotokaart te maken; een kaart met als basis een foto van jou!

Tekst uitnodigingen

Wil je bovendien een leuke tekst op je kaartje, ook dan kan kaartje2go je helpen! We hebben namelijk een groot assortiment met gratis te gebruiken kaartteksten voor allerlei soorten uitnodigingen. Bekijk het assortiment kaartteksten door op de link te klikken. Hier een leuk voorbeeld voor een kinderfeestje:

Heb je weleens ACTIVITEIT gedaan? Het kan binnenkort, want mijn feestje komt eraan! We halen je op en brengen je ook weer weg, en daar tussenin wordt het spannend, zeg! Laat je me weten of je er zult zijn? Zonder jou is mijn feestje veel minder fijn!

Tip: kijk hier voor nog een leuke kaarttekst voor een kinderfeestje!
Uitnodigingskaart maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een uitnodigingskaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je uitnodigingskaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je uitnodigingskaart