Originele tekst voor een verrassingsfeest voor je moeder

Als je moeder jarig is, wordt het tijd om haar eens goed in het zonnetje te zetten. Organiseer daarom een leuk verrassingsfeest, zodat je haar kunt verrassen met iets leuks. Bij kaartje2go maak je de mooiste uitnodigingen voor een verrassingsfeest!

Uitnodiging sturen

De beste manier om een verrassingsfeest te beginnen, is door de geadresseerden een leuke uitnodiging te sturen. Kaartje2go heeft de leukste verjaardagsuitnodigingen in het assortiment zitten,  die je kunt versturen aan alle vrienden, kennissen en collega’s van je moeder. Zorg er wel voor dat ze het kaartje niet op een zichtbare plek in huis bewaren. Het geheim staat immers centraal!

Originele tekst

Om je ook direct van een leuke tekst te voorzien, hebben we hieronder een mooi exemplaar voor je gevonden. je kunt deze tekst gebruiken op al je verrassingsuitnodigingen. Klik op de link voor meer teksten.

Mama wordt X jaar en om dat te vieren hebben wij samen met papa voor haar een  SURPRISE PARTY georganiseerd.

Wij zouden het heel leuk vinden als jullie hierbij aanwezig kunnen zijn om haar te verrassen. Graag ontvangen wij jullie daarom op DAG DATUM om uiterlijk TIJDSTIP bij restaurant NAAM in PLAATS.

Graag tot dan!!

NAMEN
Uitnodigingskaart maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een uitnodigingskaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je uitnodigingskaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je uitnodigingskaart