Mooie teksten voor op uitnodigingen kinderfeest

Kaartje2go helpt je niet alleen met het maken van de mooiste kaartjes, wij staan ook voor je klaar als het aankomt op het vinden van de juiste teksten. Bekijk onze pagina met kaartteksten voor het gehele gratis te gebruiken assortiment. We lichten in dit bericht enkele teksten toe.

Fijne tekst op je kaartjes

Op een mooi kaartje hoort een fijne tekst; dat weten we bij kaartje2go. Helaas is het voor veel mensen geen sinecure om een leuke tekst te verzinnen. je moet er immers voor zorgen dat de tekst rijmt, pakkend is en ook nog eens precies vertelt wat je wilt zeggen. Een lastige opgave, dus.

Originele kaartteksten

Daarom helpen wij je graag op weg met leuke, gratis te gebruiken kaartteksten. Als je een kaart maakt voor een kinderfeest hebben we hier twee geweldige, spontane teksten voor je. Je kunt ze simpelweg kopiëren en plakken, zodat je ze kunt gebruiken voor op jouw kaartjes. Veel plezier met het maken van originele wenskaarten!

Mijn feestje komt eraan

Heb je weleens ACTIVITEIT gedaan? Het kan binnenkort, want mijn feestje komt eraan! We halen je op en brengen je ook weer weg, en daar tussenin wordt het spannend, zeg! Laat je me weten of je er zult zijn? Zonder jou is mijn feestje veel minder fijn!

Kom je op mijn kinderfeest?

Kom je op mijn kinderfeest? Je krijgt spijt als je niet bent geweest! We krijgen taart en spelen spelletjes, en om TIJDSTIP is het weer welletjes!
Uitnodigingskaart maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een uitnodigingskaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je uitnodigingskaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je uitnodigingskaart