Gezellige verjaardagstekst voor al je uitnodigingen!

Op een verjaardagskaartje hoort natuurlijk een goede verjaardagstekst. Kaartje2go heeft een groot assortiment teksten voor (verjaardags)uitnodigingen. In dit assortiment zit ook deze zeer gezellige verjaardagstekst, die je kunt versturen naar al je vrienden en familieleden!

Originele verjaardagstekst?

Ben jij op zoek naar een originele verjaardagstekst? Kaartje2go heeft veel leuke teksten in het assortiment, die je via bovenstaande link kunt bekijken. Alle teksten zijn gratis te gebruiken en je kunt bij ons ook direct een origineel kaartje maken! Gebruik hiervoor bijvoorbeeld je eigen foto en knutsel een mooie wenskaart in elkaar met originele kaders, figuurtjes en meer frutsels!

Speciale kaarttekst voor jou!

De kaarttekst zie je hieronder in beeld. Het is een zeer gezellige tekst voor de mensen die er een leuk, spontaan feestje van willen maken! Kopieer de tekst en gebruik deze voor op je eigen verjaardagsuitnodigingen. Je feest zal nu ongetwijfeld één gezellige boel worden.

Er is er één jarig, dat kun je wel zien! Wil jij ook op mijn feestje komen, misschien? Een stukje taart voor jou, en neem een goed humeur mee, dan bouwen we een feestje en is de jarige tevree!
Uitnodigingskaart maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een uitnodigingskaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je uitnodigingskaart je met een eigen foto, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je uitnodigingskaart