Uitnodiging verjaardag » Tekst uitnodingskaarten » Uitnodigingstekst verjaardagskaart 60 jaar
Voeg deze pagina toe:Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site
Bestel nu een verjaardaguitnodiging

Uitnodigingstekst verjaardagskaart 60 jaar

Als je binnenkort 60 wordt, dan is het natuurlijk leuk om een groot feest te organiseren en daarbij de hele familie en je vriendenkring uit te nodigen. Weet je al wat je op je uitnodiging gaat schrijven?


60 jaar worden is speciaal

60 jaar worden is iets speciaals, het gebeurt je immers maar één keer! Maar dat is niet alles, natuurlijk. 60 jaar worden staat ook voor een zekere wijsheid over het leven, die je nu in pacht hebt. Je doet dan ook al 6 decennia mee op aarde. Daar mag je best eens stil bij staan met een groots feest!

Passende kaarttekst

Als je hiervoor uitnodigingen aan het maken bent, dan kan het wel eens zijn dat je niet zo goed weet wat nou de juiste woorden zijn om op de binnen- of achterkant te schrijven van je kaartje. Daar heeft kaartje2go wat voor op gevonden. Kijk maar eens op deze pagina voor gratis te gebruiken kaartteksten van kaartje2go. Erg handig! Gebruik deze tekst bijvoorbeeld voor jouw kaartje:

Lieve familie en vrienden,
Op DATUM a.s. wordt NAAM 60 jaar!
Een goed moment om haar eens in het zonnetje te zetten leek ons….
Wij zouden het erg op prijs stellen om jullie te verwelkomen om samen het glas te heffen!

Wanneer?
DATUM van TIJDSTIP uur tot TIJDSTIP uur

LOCATIE, ADRES,PLAATS
Bij verhindering graag een belletje naar TELNUMMER

Hartelijke Groet,
NAMEN
EMAIL

 
 
 

Uw reactie